Ga naar de inhoud

Webshop

We maken een webshop op maat van uw bedrijf en volgens uw wensen.  De gebruikte tools zijn WordPress en Woocommerce. Deze platformen zijn toppers voor het opbouwen van een moderne webshop. 

Je online business starten

Bereik meer mensen en laat je website voor jou werken. Wij creëren een webshop die gebruiksvriendelijk is, zowel voor u als voor uw klanten.

Met een professioneel gebouwde en perfect geoptimaliseerde webshop is het eenvoudig om goederen of diensten via het internet te verkopen.

Met de juiste ondersteuning kan iedereen eenvoudig eigenaar worden van een professionele website en zo snel de juiste doelgroep(en) bereiken.

Onze werkwijzen

Hebt u al een idee waar uw webshop aan moet voldoen, of bent u zoekende en wenst u een betrouwbare partner die met u meedenkt? In beide gevallen help ik u graag verder bij het bouwen aan uw online business. 

Start

We zitten even samen en bespreken de details en de vereisten voor uw webshop. We informeren naar uw doel. 
Daarna bespreken we samen met u de mogelijkheden.

Offerte

Dit is het moment waarop we binnen MC web aan het werk gaan. U hoeft niets te doen. Ik maak de nodige analyses en onderzoek hoe we optimaal jouw doelen binnen de sector kunnen bereiken.

Actie

In deze fase starten we met ontwerp en design. Door de verzamelde gegevens te combineren maken we een op maat gemaakte website voor u.


opvolging

Nadat uw website online vindbaarheid en volledig geoptimaliseerd is, kan uw bedrijf groeien. U hebt nu de tijd om al uw klanten te ontvangen en hen te voorzien van de beste producten en diensten.

Een webshop die je omzet laat stijgen

Een webshop moet verkopen. En dat kan je niet enkel regelen met advertenties op Facebook. Wij beginnen bij de basis. Door onze technieken verhogen we de omzet van je webshop.

Een design op maat van jouw winkel
WIJ ZORGEN VOOR:

  • Maatwerk
  • Een technische SEO-optimalisatie
  • Een snelle inlaadtijd in alle omstandigheden
  • Een gebruikshandleiding op maat
  • Beveiligde toegang tot je eigen webshop

Contactgegevens

Projecten

Zwemles en sportkampen

Officiele stads fanfaren van Lier